Ezért még pénz is jár ?!

Meglepő, de IGEN !!!! Csak tanulod a nyelvet és a jó tapasztalataid alapján (hidd el, csak az lesz) továbbajánlod a módszert.

Eddig nem tanultam angolul, mert nehéznek találtam... Meg időm se volt rá... Persze az iskolapad sem hiányzott.

De nekem most már kellene a diplomámhoz. Így most részt veszek a diplomamentő programban, de az első hónap után világossá vált, hogy itt esélyem se lesz a nyelvvizsgára. Úgy éreztem, hogy nem velem van a hiba (mindent megteszek, amit kérnek, készülök is minden órára), hanem az oktatási módszerben. Attól, hogy megtanítják a nyelvtant, még beszélni nem tudok.

Jobb későn mint soha- irány a NET- ,kerestem más módszert. A keresés sikeres volt, rátaláltam a megfelelőre. Ezen az oldalon megnézheted, mi is ez a módszer. Egyszerűen zseniális. A klasszikus homlokra csapós eset - miért nem én találtam ki, és hogyhogy nem ezt a módszert alkalmazzák a nyelvtanításban? 

ÉS MÉG NYELVVIZSGA GARANCIÁT IS VÁLLALNAK!!!!

A legjobb az egészben, hogy ingyenessé tehető az egész angol tanulás, sőt még pénzt is lehet vele keresni. Bár ezt nem reklámozzák! Regisztráltam az oldalra, mert érdekelt a módszer. Ez semmiféle kötelezettséggel nem járt, és hamarosan vissza is hívtak. Részletesen elmagyarázták a rendszer használatától kezdve a benne rejlő pénzügyi lehetőségeket is.

A cég filozófiája, hogy személyes kapcsolaton keresztül lehet csak a módszert ajánlani, mert úgy hatékonyabb, de én ezt kiterjesztve ITT is felajánlom a segítséget. Nekem nem volt sajnos olyan ismerősöm, aki ajánlotta volna ezt. Ha lett volna, nem jelentkeztem volna a diplomamentőre. 

Kommentek
  1. Én